Årsmøtedokumenter 2019

Her finner du årsmøtedokumenter til årsmøtet for Kongsvinger Idrettslag.  Årsmøtet avholdes i Peisestua på Gjemselund 24. juni kl. 18.00. VELKOMMEN!

Last ned dokumenter HER.

Årsmøte i Kongsvinger IL (hovedlaget) 24. juni 2020

Samfunnet åpner gradvis opp igjen, og vi har bestemt oss for at vi gjennomfører årsmøte for Kongsvinger Idrettslag (hovedlaget) i peisestua på Gjemselund onsdag 24. juni kl. 18-20.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 10. juni 2020 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 17. juni 2020 på idrettslagets hjemmeside www.kongsvingeril.no

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av idrettslaget i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vel møtt til årsmøte.

Mvh Styret i Kongsvinger Idrettslag

Årsmøtet i Kongsvinger IL (hovedlaget) utsettes på ubestemt tid.

Årsmøtet i Kongsvinger IL (planlagt 31.3.20) utsettes på ubestemt tid. Årsmøtet planlegges avholdt innen ny frist som er satt av NIF til 15.6.20. Sittende styre, og andre funksjoner, fungerer til nytt årsmøte er avholdt. 

Styret vil heller ikke avholde fysiske styremøter i denne perioden. 

Ny rapport om kostnadene i barne- og ungdomsidretten

Berit Kjøll om ny rapport: -Vi må redusere kostnadene i barne- og ungdomsidretten

Den årlige gjennomsnittskostnaden ved deltakelse for 9-åringer er 3600 kroner, mens de årlige gjennomsnittskostnadene ved deltakelse for 15-åringer er 9600 kroner. De viktigste kostnadsdriverne i idrettslagene er utstyr, bekledning og arrangementskostnader. Det kommer frem i den nye rapporten "Økonomi som barriere for idrettsdeltakelse" som har kartlagt nivået i 13 idretter.


- Rapporten viser at svært mange idrettslag driver idrettstilbud til en relativt lav kostnad for å sikre et tilbud som de fleste kan være med på, og at bevisstheten om kostnadsreduserende tiltak i idretten blir stadig bedre kjent i idrettslagene. Det er bra, sier idrettspresident Berit Kjøll og fortsetter:

- Når det er sagt så avdekker rapporten at det er flere idretter som har tilpasset seg et unødig høyt ambisjonsnivå på utstyr. Det er bekymringsfullt, og denne utviklingen må snus. Her må både særforbund, idrettslag og foreldre ta et felles ansvar for å justere ambisjonsnivået for å få ned kostnadene, sier Kjøll.

Les hele rapporten her.

1234567

Kongsvinger Idrettslag, Brugt. 47 B, 2212 Kongsvinger. 2015©