Velkommen til Kongsvinger IL Turn sin Sommerskole!

KIL Turn tilbyr Sommerskole i turn for nybegynnere i alderen 8 – 12 år. Sommerskolen foregår i Holt-hallen samt har utflukter til Skanse-sletta, Skarnes Badeland, Kongsvinger Golfklubb og Tufte-parken.

Skolen er i uke 26, mandag 27. juni – 1. juli 2016, kl. 10.00.-15.00. hver dag.

Innmelding må gjøres senest fredag 17. juni. Innmelding gjøres på Gym og Turn sin hjemmeside: www.gymogturn.no, klikk på Mysoft, velg Kongsvinger IL Turn i listen så kommer du rett inn i registreringsskjemaet. Skriv ‘’Sommerskole’’ i kommentarfeltet.
Etter registrering vil ’’Foresatt 1’’ bli kontaktet og bedt om å fylle inn et skjema som gjelder spesielt for sommerskolen.
Vi har plass til 30 deltakere. Vi ønsker minimum 20 deltakere for å gjennomføre skolen.

Deltaker-avgift er kr. 1.390,-. I tillegg kommer medlemskontingent på kr. 100,-. Begge beløpene må være innbetalt senest 20. juni. Deltakeravgiften dekker hall-leie, trener-godtgjørelse, transport, grønnsaker/frukt, badeland, golf, etc. Medlemskontingenten dekker forsikring og administrasjon.

Fredag kl. 14.30.-15.00.: oppvisning. Vi oppfordrer foresatte til å ta med annen familie og venner for å se på noe av det barna har lært. Det blir benker å sitte på og salg av kaffe, juice og kaker. Husk å ta med mynter!

Om KIL Turn:
Kil Turn er en gruppe under Kongsvinger Idrettslag. Vi har ca 170 turnere fra 4 år og oppover. Vi er en klubb for mennesker som ønsker fysisk mestring og utvikling. Foreningen har pr. i dag følgende tropper: Gymlek, Tropp 1, Tropp 2, Tropp 3, Minirekrutt, Konkurransetropp, Voksenturn.

Hva skal du ha på deg på trening?
Når du turner bør du ha behagelige men tettsittende klær, en singlet/t-skjorte og en tights er praktisk. Det er fint å bruke gymsokker slik at du ikke sklir, men det går helt fint å være barbeint også. På trampett skal man være barbeint. Det er ikke tillatt med smykker og lignende, og langt hår SKAL være oppsatt.

Mat. Ca. kl. 12.00. hver dag.
KIL Turn besørger litt grønt og frukt til deltakerne men vi ønsker at alle har med matpakke og drikkevann. Ikke juice, yoghurt og lignende da vi vil unngå søl i hallen. Turning er krevende så det er viktig med påfyll av energi og vann, så ikke glem matpakken, og regn med at barna er slitne etter trening!

Styret.
Styret i Kil Turn: Gry Høgberg (leder), Tommy Arnesen (nestleder), Astrid Bergersen (kasserer), Torunn Stangnes (sekretær), Andrè Fredriksen (styremedlem), Karianne Eriksen (styremedlem) og Anders Sønstebø (vara).

Øvrig.
Det er ikke tillatt å kjøre ned til inngangen for Holt-hallen. Slipp barna av på hovedparkeringen eller parker og følg barna inn. Det er skummelt for de små (og foreldrene) med biler som kjører i gangsonen.

Vi har en gruppe på Facebook, Kil Turn, der det legges ut informasjon.
Hjemmesiden vår: www.kongsvingeril.no/turn. Kontakt: kilturn@gmail.com.

Vennligst se ‘’Aktivitetsplan Sommerskole’’ for mer detaljert informasjon om skoleuka og trenerne.
Vel møtt til Sommerskole!